Szolgáltatásaink

A Pilger innovatív és különleges szolgáltatásokkal gondoskodik kényelmedről és feledhetetlen élményekről.

Elektromos autótöltő

Ingyenes

A ház áramellátásáról a Nap gondoskodik, ezért jócskán jut belőle az autódnak is. Legújabb generációs autótöltőnk segítségével elektromos járművedet is feltöltheted energiával, így számára is feltöltő lesz a pihenés a Pilgerben.

Szauna

10.000 Ft/apartman (korlátlan használat)

Zuhanyzóval és nyugágyakkal felszerelt finn szaunánk valódi megújulást ígér minden porcikádnak, akár a Balatonban mártózva, akár a környéken baragolva töltötted a napot.

Rendezvényterem, borozó

külön megállapodás szerint, min. 4 főtől

A ház aljában különleges atmoszférájú terem található, amely akár 16 fő számára is kényelmes étkezőként, borozóként, rendezvényteremként szolgál. Kis cégek számára csapatépítő rendezvények ideális helyszíne.

Ózonos tisztítás

Ingyenes

A koronavírus miatt kiemelten fontos a légtér higiéniája is, így az apartmanokat az alapos takarításon túl rendszeresen tisztítjuk ózongenerátorunkkal, teljes légtisztítással.

Vélemények

A szállás igényes, szép, harmonikus. A szállásadó kedves, intelligens, korrekt. Ajánlom mindenkinek, aki az ország egyik, ha nem a legszebb településén egy elegáns szálláson szeretne eltölteni több napot is. Ismétlés hamarosan 🙂
- Szombathelyi Sándor